fbpx

Ερωτήσεις – Απαντήσεις

για να σας λύσουμε όλες τις απορίες!

Need Help

Χρήσιμες ερωτοαπαντήσεις για να σας λύσουν κάθε απορία!

1. Τι είδη μασάζ προσφέρετε;

Προσφέρουμε αποκλειστικά μυοχαλαρωτικό μασάζ. Το μυοχαλαρωτικό μασάζ είναι ιδανικό για την ανακούφιση από την ένταση των μυών, την μείωση του στρες και την προώθηση της γενικής χαλάρωσης. Οι μασέρ μας προσαρμόζουν την τεχνική τους για να καλύψουν τις ανάγκες σας και να βελτιώσουν την ευεξία σας.

2. Πόσο διαρκεί μια συνεδρία μασάζ;

Οι συνεδρίες μας συνήθως διαρκούν από 60 έως 90 λεπτά. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια που σας ταιριάζει καλύτερα. 

3. Πώς μπορώ να προετοιμάσω το χώρο για το μασάζ;

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος για να πραγματοποιηθεί το μασάζ. Ένας καθαρός και ήσυχος χώρος με χαμηλό φωτισμό και χαλαρωτική μουσική, ακόμα και αρωματικά κεράκια, μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία σας.

4. Παρέχετε κρεβάτι μασάζ για τις συνεδρίες κατ' οίκον;

Δεν παρέχουμε φορητό κρεβάτι μασάζ. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται στον χώρο που επιθυμείτε, συνήθως σε κάποιο κρεβάτι ή καναπέ του σπιτιού σας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος είναι άνετος και προσβάσιμος, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εσάς.

5. Μπορώ να κάνω μασάζ σε Ξενοδοχείο;

Φυσικά και μπορείτε! Το Hamsa Massage εξυπηρετεί ραντεβού και σε ξενοδοχεία .

Μπορείτε να κλείσετε την συνέδρια μασάζ σε κάποιο ξενοδοχείο της Αθήνας.

6. Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού;

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού είτε μέσο μηνυμάτος Viber ή Τηλεφωνικά, είτε μέσω των Social μας. Μπορείτε επίσης να μας ενημερώσετε για τυχόν ειδικές ανάγκες ή προτιμήσεις που έχετε.

  • Βεβαιωθείτε ότι η μασέζ που έχετε επιλέξει είναι διαθέσιμη την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε.

  • Θα χρειαστεί να δώσετε ορισμένα προσωπικά στοιχεία για την κράτηση του ραντεβού, όπως: όνομα, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο και email.

  • Ενημερώστε την μασέζ για τυχόν θέματα υγείας, όπως μυοσκελετικά προβλήματα ή αλλεργίες σε λάδια, λοσιόν ή αιθέρια έλαια.

  • Οι υπηρεσίες του Hamsa Massage περιλαμβάνουν καθαρά θεραπείες μυοχαλαρωτικού μασάζ και μόνο.

7. Τι πρέπει να φοράω κατά τη διάρκεια του μασάζ;

Συνιστούμε να φοράτε άνετα ρούχα πριν και μετά τη συνεδρία. Κατά τη διάρκεια του μασάζ, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τα ρούχα σας και να μείνετε με τα εσώρουχα σας. Θα σας καλύψουμε με τις δικές σας πετσέτες για να διασφαλίσουμε την άνεση και την ιδιωτικότητά σας. Παρακαλούμε να έχετε καθαρές πετσέτες έτοιμες πριν από την συνεδρία.

8. Πρέπει να κάνω μπάνιο πριν από τη συνεδρία μασάζ;

Ναι, συνιστούμε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο ή ντους πριν από τη συνεδρία μασάζ. Αυτό βοηθά στη χαλάρωση των μυών σας και συμβάλλει στην καλύτερη εμπειρία μασάζ. Επιπλέον, διασφαλίζει την καθαριότητα και υγιεινή τόσο για εσάς όσο και για τον θεραπευτή.

Κέρδισε 10% Έκπτωση!

Με μια εγγραφή στο Newsletter μας, κερδίζεις 10% έκπτωση για την πρώτη σου συνεδρία αλλά και πολλές άλλες προσφορές που απολαμβάνουν μόνο τα εγγραγραμένα μέλη.

Ωράριο Λειτουργίας

Έλα να προγραμματίσουμε το δικό σου ραντεβού άμεσα!

Δευτέρα – Παρασκευή

12:00 AM - 10:00 PM

Σάββατο

12:00 AM - 11:00 PM

Κυριακή

12:00 AM - 10:00PM

Προγράμματα

Μυοχαλαρωτικό Μασαζ 60' Λεπτά 60€​

Μυοχαλαρωτικό Μασάζ 90΄Λεπτά 80€